Vævervej 16 · 7490 Aulum · Danmark
+45 7199 3837
info@dashcamone.dk

7 grunde til at du bør få et dashcam i dag.

Salg af bilkamera og tilbehør

7 grunde til at du bør få et dashcam i dag.

Et dashcam er stadigvæk meget nyt på det danske marked. Men i takt med en stigning af road-rage og uopmærksom kørsel i trafikken, er dashcam efterhånde et must-have i den danske bilpark.

Men hvorfor bør du ellers anskaffe dig et dashcam? Vi giver dig her 7 gode grunde til hvorfor du bør anskaffe dig et dashcam i dag.

1. Forsikringssvindel.

Brugen af dashcam er startet i de østlige lande som Rusland og Kina, som bevisførelse ved forsøg på forsikringssvindel. Med et dashcam er det nu svært at bremsetjekke eller bakke ind i bagvedkørende og give denne skylden. Det er ikke udbredt i Danmark endnu men som vi siger: Bliv forberedt på det uventede.

2. Promoverer sikker kørsel.

Dit dashcam beskytter ikke kun dig men også dine medbilister. I takt med flere og flere bilister får installeret et dashcam, vil de få brådne kar i trafikken også tænke sig om en ekstra gang, før de forsøger en manøvre, som kan foreviges af dit dashcam.

3. Uheld.

Det er ikke rart at tænke på, at du skulle komme ud for en ulykke. Men med et dashcam er det slut med 50/50 skyld og spontant hukommelsestab fra modparten.

4. Parkeringsbeskyttelse.

Et dashcam kan ikke blot bruges når din bil ruller på vejene – Flere modeller kan også bruges når din bil holder parkeret. Hvis dit dashcam optager mens du holder parkeret, kan du altid genafspille skylderen af et evt. indbrud i din bil. Eller måske hjælpe med et tyveri i et andet køretøj i dit dashcams synsfelt.

5. Road trips.

Alt med et dashcam er sikkerhed og seriøsitet. Gem dine sommerture gennem Europa eller vinterturen til de norske fjelde på dit dashcam og genafspil dine minder med venner og familie.

6. P-bøder.

Har du nogensinde fået en p-bøde du ikke skulle have? Med et dashcam kan du altid bevise din ret, hvis du var parkeret indenfor en bås eller hvis du har fået en bøde for at holde ulovligt parkeret hvor det dog var lovligt. Med de større modeller kan du også via indbygget GPS også se om tidspunktet for den udstedte bøde er korrekt med det reelle tidspunkt.

7. Billigere forsikring.

Dette punkt er dog lidt en gråzone. Vi afventer stadigvæk, at de danske forsikringsselskaber tager brugen af dashcam til sig og belønner bilister, som bruger dette. F.eks. med lavere selvrisiko eller forsikringspræmie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *