Vævervej 16 · 7490 Aulum · Danmark
+45 7199 3837
info@dashcamone.dk

Om DashcamOne.dk

Salg af bilkamera og tilbehør

I visse lande er det blevet lovpligtigt at have et dashcam installeret i bilens for- eller bagrude. I lyset af at vejene bliver mere og mere trafikerede, og at de uforudsigelige oplevelser kan opstå når som helst, er det ikke så underligt igen. I Danmark viser statistik, at danskerne pendler mere end nogensinde før på det nationale vejnet, der konstant vokser og forandrer sig. Flere og flere installerer derfor med god grund et dashcam. 

Grundene til at installere et dashcam kan variere fra person til person, da de kan fås med et hav af interessante funktioner ud over bare overvågning. En fællesnævner er dog ofte tryghed på vejen, der forsikres med et rullende kamera i bilen. Her på DashcamOne kan du finde et hav af forskellige dashcam-modeller samt alt det tilbehør, du behøver for at være klar til vejene. Velkommen til DashcamOne!  

Hvorfor skal man købe et dashcam?

Et dashcam er et bilkamera, der har den primære funktion at dokumentere, hvad der sker foran (og muligvis også bag ved) bilens synsfelt. Derfor spiller dashcam’et en naturlig rolle som bevisbyrde, hvis uheldet er ude. Både hvor du selv er indblandet, og hvor kameraet kan agere vidnesbyrd til en anden ulykke. Samtidig fås vores større dashcam-modeller med indbygget overvågning til, når bilen er parkeret. Bliver din bil eksempelvis ridset, uden at du får en seddel i forruden, vil dashcam’et være din ven med bevismaterialet til at finde synderen. 

Fordelene ved et dashcam kan dog række langt ud over tilfælde, hvor uheldet er ude. De lidt dyrere modeller fungerer nemlig som et nyttigt værktøj, også mens man er på farten. Med en større model kan du GPS-tracke bilen direkte til din computer, som er nyttigt, hvis du fører kørebog eller gerne vil se, hvilke ruter du har kørt. Der er også mulighed for modeller med indbygget alarm til at registrere, når der kommer vognbaneskift, eller hvis der er for kort afstand til en anden bilist. Nogle modeller har også indbygget alarm ved fartkamera. 

Mange af disse egenskaber kræver ellers en nyere (og ofte dyr) bilmodel eller særligt ekstraudstyr, man skal tilkøbe separat til bilen. Med et af de dyrere dashcams installeret i din bil, kan du både køre og parkere med ro i maven.  

Dashcam regler og lovgivning

Inden du tænder for dit dashcam, filmer alle steder du kører og eventuelt deler videoerne forskellige steder, er det vigtigt at kende til reglerne og love vedrørende bilkameraer. Helt grundlæggende siger loven, at det er fuldt lovligt for dig at filme med et dashcam i bilen, men der er to regler, du skal være særligt opmærksom på. Først og fremmest skal du filme på offentlige veje, og du må altså ikke filme på private veje eller andre områder, der ikke er offentligt tilgængelige. Derudover må du gerne dele filerne, men ikke hvis enkeltpersoner optræder som det primære objekt i billedet. Sker der eksempelvis det, at en cyklist kommer til at ridse din bil, og man tydeligt kan se personens ansigt, må filen ikke offentliggøres. Skal disse optagelser derimod bruges i forbindelse med en forsikringssag, kan videoen muligvis bruges som bevisbyrde. Dette afhænger dog også af, at forsikringsselskabet godkender dine optagelser.     

Hvilket bilkamera skal jeg vælge?

Når du har truffet valget om at installere et dashcam i bilen, kommer det svære valg om, hvilken model du skal vælge. Resultatet afhænger både af, hvad du skal bruge det til, og hvilke egenskaber du ønsker, det skal have, men bestemt også hvilken pris du er villig til at betale. Hos DashcamOne forhandler vi bilkameraer til hver smag. Vi har billigere modeller til lidt over 1000 kroner, der er funktionelle til kameraoptagelser, men hvor der er slækket lidt på hukommelse og kvalitet. I den anden ende af prisskalaen forhandler vi dashcams op omkring de 4000 kroner, hvor der er kræset for alle detaljer såsom opløsning, levetid, hukommelse og et hav af ekstra funktioner. Vi har selvfølgelig også en lang række dashcams i et medium-prisleje samt alt det tilbehør, du kan få brug for. Hos DashcamOne kan du med sikkerhed finde et bilkamera, der lever op til præcis dit behov, og er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 38 37 eller mail info@dashcamone.dk.

Navn: DashcamOne.dk – Bliv forberedt på det uventede

En del af OneShopping.dk.
Adresse: Vævervej 16 – 7490 Aulum
CVR-nr.: 3524 4646 (OneShopping ApS)
Mail: info@dashcamone.dk
Tlf: 7199 3837
Opstartsår: 2016