Vævervej 16 · 7490 Aulum · Danmark
+45 7199 3837
info@dashcamone.dk

Tilbehør

Salg af bilkamera og tilbehør

2
Yes
None
1
1000000
Name...
/tilbehoer/
Thumbnail

Categories:

Tilbehør
BlackVue Power Magic Pro
BlackVue Power Magic Pro Image

Med Blackvue Power Magic Pro hardwiring kit, kan du forbinde dit dashcam til bilens batteri og gøre brug af Parking Mode, uden at bilens batteri bliver drænet for strøm.

Power Magic giver en konstant strøm til dit dashcam, og et indbygget power-meter sørger for at slå strømmen til kameraet fra, når bilbatteriets kapacitet kommer under et vist niveau.

Stort set alle dashcams bruger en meget lille mængde strøm under Parking Mode, så du vil kunne få en hel nats overvågning, før strømmen slås fra.

Kort om Blackvue Power Magic Pro:

· Størrelse på Power-meter’et: 72 x 41 x 23mm.

· Kabellængde: 1,9 meter.

· Output: 1A – Max2A / Under 200mAh.

· Effekt: 12V/24V.

OBS:

  • Benyt dette produkt indenfor de anviste volt-output. Brug ikke dette produkt på andre modeller med et andet volt-output.
  • Kablet må ikke klippes eller ændres.
  • Benyt ikke dette produkt til andre formål end dashcams.
  • For din egen sikkerhed – benyt ikke dette produkt hvis beskadiget.

DashcamOne.dk står ikke til ansvar for installationen af dette produkt, og vi anbefaler dig at tage kontakt til en professionel, eller henlede dig til dit køretøjs brugermanual. Nedenstående film er blot vejledende, da opsætning kan afhænge af bilmærke/model.

Alpine RVC-R800 Bagrudekamera (Passer til F800 Pro)
Alpine RVC-R800 Bagrudekamera (Passer til F800 Pro) Image

Alpine RVC-R800 bagrudekamera til Alpine DVR-F800 dashcam.

Dette bagrudekamera kan bruges både i bagruden, til at filme hvad der sker bag bilen, eller inde i bilen (til f.eks. taxa). Optagekvaliteten er 720p.

R800 kobles til Alpine DVR-F800 via det medfølgende kabel. Dette kabel forsyner kameraet med både strøm og data, så du skal kun trække et kabel fra dit frontdashcam.

Har du tilsluttet dit DVR-F800 dashcam til konstantstrøm, kan dette bagrudekamera og optage mens din bil holder parkeret.

Montering sker vha. dobbeltklæbende tape. Bagrudekameraet kan kun bruges indvendigt i dit køretøj.

Medfølgende tilbehør:

· 7,5 meter kabel medfølger.

Blackvue B-124 Batteri til Parkeringsovervågning 6000mah
Blackvue B-124 Batteri til Parkeringsovervågning 6000mah Image

Nem opkobling med Blackvue Power Magic B-124 batteri til brug med dashcam, når denne ønskes sat i parking-mode overvågning.

Dette 6000mah LiFePO4 batteri tilsluttes bilens cigaretstik og oplades på 80 gennem cigaretstikket (5A) og kun 40 minutter (9A) hvis du kobler den direkte til bilens ledningsnet/sikringsboks. Dette giver dit dashcam op til 24 timers drift i parking-mode, således der kan stadig optages hændelse, efter du har slukket bilen.

Hold øje med batteriets tilstand via Blackvue’s Battery Blluetooth app. Hold øje med batteriets strømbeholdning i procent, resterende opladningstid og hvor kraftigt der lades på batteriet.

Når bilen er slukket får du desuden informatoner om tilbageværende batterikapacitet, baseret på det pågældende strømforbrug fra f.eks. dashcam. Denne app fås til iOS og Android.

Blackvue B-124 batteriet sættes fast et skjult sted i bilen (f.eks. fodbrønden ved passageren) vha. enten de medfølge velcro puder eller på det medfølgende beslag, som kan skrues fast. Både velcro og beslag gør det muligt at fjerne batteriet fra bilen, såfremt dette ønskes.

Du kan udvide batteriets kapacitet med ekstra 6600mah batterier (B-124E). Disse købes seperat.

Kort om Blackvue Power Magic B-124 batteri:

· 6000mah batterikapacitet.

· Op til 24 timers dashcam drift på fuld opladning.

· 80 minutters fuld opladning hvis opladning gennem cigaretstik (5A). Oplader mens bilen er startet.

· Input: Passer kun til 12 Volt.

· Output: 12 Volt til dashcam via medfølgende kabel

· Passer også til andre producenter end Blackvue.

BEMÆRK: Ved installation til bilens sikringsboks, anbefaler vi du rådfører dig med dit autoriserede værksted inden installation. DashcamOne.dk er ikke ansvarlig ved fejlinstallation.

Conecta OBD Kabel Power Pro til BlackVue dashcam
Conecta OBD Kabel Power Pro til BlackVue dashcam Image

Med Conecta OBD Power Pro Kabel kan du tilslutte dit BlackVue dashcam direkte til bilens OBD II stik, og på denne måde aktivere parkeringsovervågning i dit BlackVue dashcam.

Dette er den nemmeste måde, at tilslutte BlackVue til bilens strømforsyning, så du undgår at skulle tilslutte strøm via kabler og sikringer.

Slut først Conecta til OBD stikket og derefter til dit BlackVue dashcam, for at kontrollere, at alt er forbundet korrekt. Herefter kan du gemme kablerne diskret i bilen.

Herefter aktiverer du parkeringsovervågning på dit BlackVue dashcam, og dit dashcam vil nu optage når bilen holder parkeret.

I dette kabel er der indbygget afladnings-sikring, som selv slår systemet fra, så det ikke aflader bilens batteri.

Conecta kabler er kompatibelt med flg. BlackVue dashcameraer: BlackVue DR750S, DR900S, DR590W, DR590, DR650S, DR490, DR470, DR450 og DR430.

Kort om Conecta OBD Power Pro kabel:

· Tisluttes bilens OBD-II port (Standard port i alle køretøjer siden 2003)

· Kabellængde: 3,5 meter.

· Afladningssikring.

· Passer til 12V og 24V køretøjer.

OBS:

  • Benyt dette produkt indenfor de anviste volt-output. Brug ikke dette produkt på andre modeller med et andet volt-output.
  • Kablet må ikke klippes eller ændres.
  • Benyt ikke dette produkt til andre formål end dashcams.
  • For din egen sikkerhed – benyt ikke dette produkt hvis beskadiget.

DashcamOne.dk står ikke til ansvar for installationen af dette produkt, og vi anbefaler dig at tage kontakt til en professionel, eller henlede dig til dit køretøjs brugermanual. Nedenstående film er blot vejledende, da opsætning kan afhænge af bilmærke/model.

Send en forespørgsel
Blackvue Sikkerhedsboks BTC-1A
Blackvue Sikkerhedsboks BTC-1A Image

Blackvue Sikkerhedshedsboks til installation af flg. Blackvue dashcams:

· DR550

· DR650

· DR750S

Med denne sikkerhedsboks undgår du kabler i at løsne sig og blokerer for fysisk adgang til hukommelseskortet, så dette ikke kan tages ud. Både strøm og koaksialkablet er ligeledes fastlås, hvilket kraftig reducerer risikoen for fejl i optagelser/datatab.

Fastlåsningen begrænser muligheden for at dashcam’et roterer, og derved er denne altid rettet mod vejen for optimale optagelser.

Garmin Højhastigheds-multioplader
Garmin Højhastigheds-multioplader Image

Original Garmin højhastigheds-multioplader, med 2 USB porte og 1 stk 12V oplader.

Ved at buge denne oplader, har du stadig mulighed for at oplade din smartphone eller tablet selvom dit dashcam er tilsluttet 12V stikket.

Med USB udgang på op til 2,1A kan du oplade din smartphone/tablet op til 4 x hurtigere* end traditionelle USB opladere.

· Input: 10-30v 5,4A max

· Output USB: 4,75-5,25v 2,1A

· Output stik: 10v 2,4A max ->30v 0,8A max

OBS:

· Benyt dette produkt indenfor de anviste volt-in-/out-put. (12/24V)

· Benyt ikke dette produkt hvis det bliver beskadiget. F.eks. brud på kabinettet.

DashcamOne.dk står ikke til ansvar for installationen af dette produkt, og vi anbefaler dig at tage kontakt til dit bilmærkes servicecenter, elektromekaniker, eller henlede dig til dit køretøjs brugermanual.

Har du spørgsmål om Garmin Højhastigheds-multioplader eller andre af vores dashcam produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7199 3837 eller info@dashcamone.dk. Vi står altid klar til at guide dig, så du får den bedste oplevelse med dit nye dashcam.

*Opladningstid kan variere afhængig af enhed. Tiden er vejledende fra Garmin.

Garmin Polariseringsfilter til dashcam
Garmin Polariseringsfilter til dashcam Image

Et originalt Garmin Polariseringsfilter dit Garmin dashcam, som minimere reflektioner fra din forrude samt mindsker lys fra modkørende biler i mørket.

Monteres let på linsen af dit Garmin dashcam.

Dette filter passer på flg. Garmin dashcam:

· Garmin 45 dashcam

· Garmin 55 dashcam

· Garmin 55 Plus dashcam

Har du spørgsmål om Garmin Polariseringsfilter eller andre af vores dashcam produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7199 3837 eller info@dashcamone.dk. Vi står altid klar til at guide dig, så du får den bedste oplevelse med dit nye dashcam.

Garmin Strømkabel til parkeringsovervågning
Garmin Strømkabel til parkeringsovervågning Image

Et originalt Garmin ledningssæt sørger for strøm til dit Garmin dashcam, såfremt dette bliver tilsluttet din bils konstantstrøm.

Ved montering af ledningssættet, skal dit dashcam ikke længere bruge cigaret stikket i dit køretøj, og du slipper for at skulle anskaffe en udvidelse til flere cigaretstik, såfremt du kun har 1 tilgængeligt i dit køretøj.

Når ledningssættet er korrekt sat til i dit køretøj, kan du gøre brug af parkeringsovervågning (Park-mode) i dit Garmin dashcam uden at motoren behøver være tændt.

Ledningssættet holder hele tiden øje med spændingen på bilens batteri og slukker automatisk, hvis spændingen kommer under et bestemt niveau, så batteriet ikke drænes.

OBS:

· Benyt dette produkt indenfor de anviste volt-in-/out-put. (12/24V)

· Kablet må ikke klippes, splejses eller ændres.

· Dette er originalt Garmin tilbehør. Benyt derfor kun dette ledningssæt til Garmin dashcams.

· Benyt ikke dette produkt hvis det bliver beskadiget. F.eks. brud på ledningen.

DashcamOne.dk står ikke til ansvar for installationen af dette produkt, og vi anbefaler dig at tage kontakt til dit bilmærkes servicecenter, elektromekaniker, eller henlede dig til dit køretøjs brugermanual.

Har du spørgsmål om Garmin Ledningssæt eller andre af vores dashcam produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7199 3837 eller info@dashcamone.dk. Vi står altid klar til at guide dig, så du får den bedste oplevelse med dit nye dashcam.

Garmin Sugekop til dashcam
Garmin Sugekop til dashcam Image

Originalt Garmin sugekop dit Garmin dashcam. Denne sugekop erstatter magnet holderen, som medfølger Garmin dashcams.

Denne sugekop er særlig velegnet hvis du bruger dit dashcam i flere biler, eller har en leaset bil i kortere perioder af gangen, og ikke hele tiden ønsker at købe nye magneter til forruden.

Dette filter passer på flg. Garmin dashcam:

· Garmin 45 dashcam

· Garmin 55 dashcam

· Garmin 65W dashcam

Har du spørgsmål om Garmin Sugekop eller andre af vores dashcam produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7199 3837 eller info@dashcamone.dk. Vi står altid klar til at guide dig, så du får den bedste oplevelse med dit nye dashcam.

Blackvue B-112 Batteri/Power Bank til Parkeringsovervågning
Blackvue B-112 Batteri/Power Bank til Parkeringsovervågning Image

Batteri fra Blackvue til brug med dashcam, når denne ønskes sat i parking-mode overvågning.

Dette 3000mah batteri tilsluttes bilens cigaretstik og oplades på 1 time. Dette giver dit dashcam op til 12 timers drift i parking-mode, således der kan stadig optages hændelse, efter du har slukket bilen.

Indbygget i batteriet er også 2 USB porte med 1A output. Du kan bruge disse USB porte til at oplade din smartphone.

Blackvue batteriet sættes fast et skjult sted i bilen (f.eks. fodbrønden ved passageren) vha. enten de medfølge velcro puder eller på det medfølgende beslag, som kan skrues fast. Både velcro og beslag gør det muligt at fjerne batteriet fra bilen, såfremt dette ønskes.

Kort om Blackvue batteri:

· 3000mah batterikapacitet.

· Op til 12 timers dashcam drift på fuld opladning.

· 1-times fuld opladning. Oplader mens bilen er startet.

· Input: 12-24 Volt.

· Output: 12 Volt / 1A via 2 USB Porte.

Iframe
Send en forespørgsel
Tilbehør
BlackVue Power Magic Pro Image
BlackVue Power Magic Pro
Med Blackvue Power Magic Pro hardwiring kit, kan du forbinde dit dashcam til bilens batteri og gøre brug af Parking Mode, uden at bilens batteri bliver drænet for strøm. Power Magic giver en konstant strøm til dit dashcam, og ... Read More
Alpine RVC-R800 Bagrudekamera (Passer til F800 Pro) Image
Alpine RVC-R800 Bagrudekamera (Passer til F800 Pro)
Alpine RVC-R800 bagrudekamera til Alpine DVR-F800 dashcam. Dette bagrudekamera kan bruges både i bagruden, til at filme hvad der sker bag bilen, eller inde i bilen (til f.eks. taxa). Optagekvaliteten er 720p.... Read More
Blackvue B-124 Batteri til Parkeringsovervågning 6000mah Image
Blackvue B-124 Batteri til Parkeringsovervågning 6000mah
Nem opkobling med Blackvue Power Magic B-124 batteri til brug med dashcam, når denne ønskes sat i parking-mode overvågning. Dette 6000mah LiFePO4 batteri tilsluttes bilens cigaretstik og oplades på 80 gennem cigaretstikket (... Read More
Conecta OBD Kabel Power Pro til BlackVue dashcam Image
Conecta OBD Kabel Power Pro til BlackVue dashcam
Med Conecta OBD Power Pro Kabel kan du tilslutte dit BlackVue dashcam direkte til bilens OBD II stik, og på denne måde aktivere parkeringsovervågning i dit BlackVue dashcam. Dette er den nemmeste måde, at tilslutte BlackVue ti... Read More
Blackvue Sikkerhedsboks BTC-1A Image
Blackvue Sikkerhedsboks BTC-1A
Blackvue Sikkerhedshedsboks til installation af flg. Blackvue dashcams: · DR550 · DR650 · DR750S Med denne sikkerhedsboks undgår du kabler i at løsne sig og blokerer for fysisk adgang til hukommelseskort... Read More
Garmin Højhastigheds-multioplader Image
Garmin Højhastigheds-multioplader
Original Garmin højhastigheds-multioplader, med 2 USB porte og 1 stk 12V oplader. Ved at buge denne oplader, har du stadig mulighed for at oplade din smartphone eller tablet selvom dit dashcam er tilsluttet 12V stikket. M... Read More
Garmin Polariseringsfilter til dashcam Image
Garmin Polariseringsfilter til dashcam
Et originalt Garmin Polariseringsfilter dit Garmin dashcam, som minimere reflektioner fra din forrude samt mindsker lys fra modkørende biler i mørket. Monteres let på linsen af dit Garmin dashcam. Dette filter passer p?... Read More
Garmin Strømkabel til parkeringsovervågning Image
Garmin Strømkabel til parkeringsovervågning
Et originalt Garmin ledningssæt sørger for strøm til dit Garmin dashcam, såfremt dette bliver tilsluttet din bils konstantstrøm. Ved montering af ledningssættet, skal dit dashcam ikke længere bruge cigaret stikket i dit kø... Read More
Garmin Sugekop til dashcam Image
Garmin Sugekop til dashcam
Originalt Garmin sugekop dit Garmin dashcam. Denne sugekop erstatter magnet holderen, som medfølger Garmin dashcams. Denne sugekop er særlig velegnet hvis du bruger dit dashcam i flere biler, eller har en leaset bil i kortere pe... Read More
Blackvue B-112 Batteri/Power Bank til Parkeringsovervågning Image
Blackvue B-112 Batteri/Power Bank til Parkeringsovervågning
Batteri fra Blackvue til brug med dashcam, når denne ønskes sat i parking-mode overvågning. Dette 3000mah batteri tilsluttes bilens cigaretstik og oplades på 1 time. Dette giver dit dashcam op til 12 timers drift i parking-mo... Read More

Med et dashcam i din bil er du forberedt på at forevige mindeværdige øjeblikke eller indfange bevismateriale, hvis uheldet er ude. Der er mange gode grunde til at købe et dashcam, men som med det meste teknologiske udstyr, er det også en god idé at have lidt tilbehør ud over selve kameraet. Hos DashcamOne forhandler vi en række tilbehør til dit dashcam, så du har alt, hvad du har brug for inde i bilen. Et dashcam er beregnet til din bil, og det er klart nemmest at opbevare al tilbehøret i handskerummet, uden du behøver slæbe noget mellem bilen og huset eller lejligheden. Hvilket tilbehør du har brug for afhænger dog i høj grad af, hvilket kamera du har valgt at købe. 

Korte og lange kabler til dit dashcam.

Visse dashcams kræver en strømledning for at fungere, og her vil det være nødvendigt med et power-outlet, der kan kobles til cigarettænderen. Vi forhandler strømkabler til forskellige modeller, modsat de lidt dyrere dashcams, som ofte har indbygget batteri. Generer det dig, at der hænger et løst kabel og svinger fra dit dashcam til din cigarettænder, kan et nyttigt stykke tilbehør være et hardwiring cable kit. Dette sæt tilkobles bilens elektriske system, hvilket tillader dig at få kørt strøm kontinuerligt ind i dit dashcam. En anden løsning til flagrende kabler er kabelholdere, som vi forhandler hos DashcamOne. Med en klæbepude under bunden monteres de hvor som helst i bilen, og ledningen kan let trækkes igennem uden at forstyrre. Et andet kabel, det kan være nyttigt at investere i, er koaksialkabel, som bruges til at forbinde to dashcams, typisk et foran og et bagved. Disse kabler forhandles i forskellige længder fra 1,5 meter og helt op til 6 meter alt efter dit behov.  

Masser af plads med microSD-kort.

Selvom de fleste dashcams er udstyret med en god mængde hukommelsesplads, som typisk ligger mellem 16 GB og 32 GB, er det ærgerligt pludselig at stå og mangle plads. Det kan også være, du synes, at det er bøvlet at skulle slette en masse filer hele tiden, hvis dit dashcam hurtigt bliver fyldt op. Dertil kan det være en god investering med et eller flere ekstra SD-kort. Kortene har masser af lagringsplads, de fylder stort set ikke og kan altså let gemmes væk. Vi hos DashcamOne forhandler microSD-kort fra den velkendte producent Kingston i størrelser fra 16 GB og helt op til 128 GB. Køber du den store model, vil der med garanti gå lang tid mellem, du skal ”tømme” kortet, og du kan roligt lade kameraet rulle, både mens du kører, og mens du holder parkeret. 

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores tilbehørsprodukter, er du velkommen til at kontakte os på mailen info@dashcamone.dk eller på telefon 71 99 38 37. Her sidder vores kompetente personale klar til at besvare alle spørgsmål i tidsrummet 10.00-16.00 fra mandag-torsdag og fra 10.00-15.00 om fredagen. Vi glæder os til at høre fra dig!